Tummers Timmerwerken Limburg

Van harte welkom bij Tummers Timmerwerken,
Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende klussen van A tot en met Z, of dit nou gaat om een spijker in de muur te slaan of tot het opleveren van een aanbouw, geen klus is ons te klein of te groot. Bij Tummers Timmerwerken moet u denken aan vakmanschap en professionaliteit, wij werken met het principe “ wij zijn pas tevreden als u dat bent en goed is niet goed genoeg “ Als u contact met ons opneemt zullen wij bij u geheel gratis en vrijblijvend een bezoek brengen ter kennismaking en om naar uw wensen te luisteren, daarbij gaan we kijken hoe we dit samen kunnen realiseren, hierbij moet u denken aan een eerlijk advies in materiaal keuzes, prijs, kwaliteit, planning en de te verrichten werkzaamheden, hieruit kunnen wij dan voor u een zo goed mogelijke passende offerte aanbieden. Tummers Timmerwerken werkt samen met diversen leveranciers en ondernemers, of het gaat om installatie, elektra, tegel of stuc werkzaamheden u kunt bij ons voor alles terecht, zo kunt u zelf bepalen tot hoever u gaat, u kunt aan ons de totale klus uit handen geven inclusief alle werkzaamheden of u houd bepaalde werkzaamheden zelf in de hand, dat is geheel vrijblijvend.
Met uw vertrouwen kunnen we het samen bouwen.
Graag hopen wij u voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken voor advies en/ of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, per mail of telefoon.
Met vriendelijke groet,
Tummers Timmerwerken.

Posted under Aangeboden, Advertentie, Sittard-Geleen

This post was written by zzpspoed on September 27, 2012

Tags:

Loonbedrijf A. van Nijhuis Harderwijk

Ik ben andries v nijhuis ik kom uit Harderwijk ik ben zzper en zit op dit moment zonder werk.

Graag zou ik als gronderwerker weer aan het werk ik heb met diverse werkzaam heden ervaring kijk op mijn web www.loonbedrijfavannijhuis.nl of bel even met Andries v Nijhuis 0653417853

Posted under Advertentie, Gelderland

This post was written by admin on March 7, 2012

Tags:

Boekhoudpakket


ZZP Centrale is altijd terughoudend als de zoveelste boekhouder, administratiekantoor of boekhoudpakketten aanbieder aangeeft op ZZP centrale te willen adverteren.
ZZP’ers zijn zelfstandige ondernemers die zelf echt wel weten hoe je met de bedrijfsvoering om dient te gaan. Nu is er een boekhoudpakket wat gezien de jaarkosten zeer aantrekkelijk is. Bedieningseenvoud en ontwerpmogelijkheden voor een factuur zijn sneller als zelf met word aan de slag gaan.


Kijkt u vrijblijvend op www.kleinboek.nl

u kunt ook het demonstratiegedelte bekijken door in te loggen op www.kleinboek.nl met het volgende account: gebruiker: demo wachtwoord: demo

Posted under Advertentie, Borger Odoorn, Provincie

This post was written by admin on January 1, 2012

Tags: